KREATÍVDA – Mixeljünk egy jó salit!
Komplex vizuális foglalkozás egészséges életmód témában
2018. október 6. – 10.00–12.00


A Manzart Rajziskola több, mint egy klasszikus művészeti iskola. Kiemelt célunk, hogy népszerűsítsük az egészséges életmódot és szeretnénk felhívni a figyelmet az anyagok újrahasznosítására, mindezeket épp a gyermekeink jövője érdekében tesszük. A Manartban eltöltött idő alatt a gyerekeknek olyan motiváló szituációkat teremtünk, hogy a "telefonozást" egy kis időre még ők is elfelejtik! :) (Természetesen bizonyos kurzusainkon használjuk a telefonjainkat fotózásra, képkeresésre, van számítógépünk, sokszor azon prezentálunk.)

Ebben a kétórás komplex kreatív programban egészséges ételekből inspirálódva (saláták, gyümölcsök, alapanyagok (pl. polip, fűszerek)), alkotunk valami újszerűt és egyedit! Festés vászonra, papírra (akril, tempera, vízfesték), gyurmázás, varrás, kollázs készítés, vegyes technikával. Közben ismerkedünk az anyagokkal, ízlelgetünk, sőt közösségi és kooperatív játékok is színesíti a foglalkozást. A kreativitáson túl a gyerekek sokrétűen fejlődnek. Bővül ismeretük a környező világról, problémamegoldó képességük fejlődik, matematikai tapasztalatokat szereznek, szociális, verbális téren fejlődnek.

Nagy rutinnal rendelkező múzeumpedagógus oktató vezetésével, 5-9 éves gyerekeknek ajánljuk.

A készülő művekhez a 2017-ben megjelent és idén nemzetközi dizájndíjat nyert kötetnek, Bezzegh Éva szezonális salátákat bemutató 12 hónap című receptkönyvének képanyagát használjuk “modellként”.

5-9 éves gyerekeknek ajánljuk.

Időpont: 2018. október 6. 10.00 - 12.00

5 000,- Ft / gyerek
Az ár tartalmazza a felhasznált teljes anyag költségét, limonádét és egészséges nassolni valót.

Helyszín: 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén)
–––> parkolási lehetőség: 1043 Budapest, Munkásotthon utca felől.

Jelentkezni e-mailben lehet.

Vezeti: Kocsárdi-Szabó Tünde óvoda és múzeumpedagógus, mozgásfejlesztő

Érdeklődés / Jelentkezés