LÉGY MŰVÉSZ EGY NAPRA! – Szülő-gyerek élményfestő workshop
2018. október 6. – 13.00–16.00


A gyerekekkel közösen eltöltött minőségi időtöltés a legnagyobb kincs.
Programunkat úgy alkottuk meg, hogy akiknek a hétköznapokon nem jut ideje a kreatív önfejlesztésre, viszont mindenképp a gyerekével/gyerekeivel szeretne időt tölteni, egy délután erejéig át tudják élni az alkotás adta felszabadító flow élményt!

Akik egy tartalmas közös programot szeretnének eltölteni gyermekükkel, és maradandót alkotni, azok egy időben és helyszínen, közösen készíthetik el közös olajfestményüket.
Arra is gondoltunk, hogy bárki jöhessen hozzánk, nem kell előzetes rajzi vagy festészeti előképzettség. A program során festőművész oktató folyamatos jelenléte és segítsége biztosítja mindenki számára, hogy fejlődjön, és a lehető legteljesebb saját művel térhessen haza. Szükséges viszont lelkesedés és nyitottság, az alkotás igazi alapja.

A téma kiválasztása eredeti, mai, friss. Úgy gondoltuk, hogy nem állunk be a sorba: nem fogunk sokadszorra is más művészek vagy festőóriások képeit másolni. A naplemente, és szép női testek színes, fotórealisztikus témái nem érdekelnek!

A frissesség és a korszerű esztétikum jegyében egyedi utat kerestünk, és a gasztronómia világból merítünk témát! Különleges, sablonoktól mentes műveket alkotunk együtt. Egyszeri program is lehet, de ha velünk tartasz, végigjárjuk az évet hónapról hónapra, mindig más, formailag és tartalmilag új megközelítéssel festünk. Alkalmazkodunk az évszakok adta hangulatokhoz, az időjárás és a természet adta képi témákhoz. Télen teát szürcsölgetünk mellé, tavasszal egy pohár limonádéval fűszerezzük a hangulatot.

Így miközben fejlődünk, egy teljes olajfestmény sorozat állhat össze otthon a falunkon, vagy akár egyedi, személyes ajándékok születhetnek például a másik szülőnek, nagyszülőnek. Technikailag, a festészet királynőjét, az olajfestéket hívjuk segítségül, ezzel is segítve a minőségi alkotás élményét. A képek pedig festővászonra kerülnek.

A készülő művekhez a 2017-ben megjelent és idén nemzetközi dizájndíjat nyert kötetnek, Bezzegh Éva szezonális salátákat bemutató 12 hónap című receptkönyvének képanyagát használjuk “modellként”.

Időpont: 2018. október 6. 13.00 - 16.00

15 000,- Ft / 1 szülő 1 gyerek (8 éves kor felett ajánljuk)
Több családtag részvétele esetén kedvezményt biztosítunk.
Az ár tartalmazza a felhasznált teljes anyag költségét, limonádét és egészséges nassolni valót.

Helyszín: 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén)
–––> parkolási lehetőség: 1043 Budapest, Munkásotthon utca felől.

Jelentkezni e-mailben lehet. A regisztráció 6000,- forint előleg befizetésével válik érvényessé. A fennmaradó összeget a tanfolyam kezdetekor kell kifizetni. A program minimum 6, maximum 14 fő részvételével indul. Nem megfelelő számú jelentkező esetén, a befizetett előleget visszatérítjük.

Vezeti: Üveges Mónika

Érdeklődés / Jelentkezés