EGYNAPOS MŰVÉSZETI TÁBOR A TAVASZI SZÜNETBEN

 

Azok a gyerekek, akiknek a hétköznapokon nem jut ideje arra, amit igazán szeretnek, a tavaszi szünet alatt végre lesz lehetőség, együtt alkothatunk!
Április 14-én egynapos Kalligráfia, akvarell tábort szervezünk.
A tavasz varázslatos hangulatát megidézve mesés illusztrációkat fogunk készíteni, előtérben a kalligráfiával és az akvarell technikával.
A résztvevő gyerekek belekóstolhatnak a szépírás technikájába, a klasszikus és modern kalligrafikus eszközök, az ecset, ecsetfilcfilc, vágott hegyű filc, és a tustoll segítségével. Az akvarell festés technikája pedig a könnyedségével és spontán hatásával segíti a betűk, feliratok látványos kiegészítését.

Vezeti: Szász Regina tervezőgrafikus, tipográfus

Április 14., 9.00 – 16.00

Ajánlott korosztály: 9+


Helyszín: Manzart Rajziskola 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén),
vagy a 1043 Budapest, Munkásotthon u. 8. felől.

12 000,- Ft
Az ár tartalmazza a teljes felhasznált művészeti eszköz és anyagköltséget, valamint az ebédet. Igény esetén a tábor kezdete előtt és befejezése után, fél óra ügyeletet tudunk vállalni.

A regisztráció 5 000,- Ft előleg befizetésével véglegesedik. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a Rajziskola bármelyik másik programján felhasználható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyeztetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük.
A táborokat minimum 8 és maximum 14 résztvevő gyermek jelentkezésével szervezzük.
Nem elegendő számú jelentkező esetén a tábort nem tudjuk megtartani, az előleget visszautaljuk.
Kérünk mindenkit, hogy a részvételi szándékát mielőbb jelezze felénk!

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat