Nyalóka kép készítése pasztellel
2019. október 26.

 

A pasztell a képzőművészeti technikák egyik leglátványosabb és legkönnyebben elsajátítható eszköze. Gyors, élvezetes és hamar sikerélményhez vezet. Célunk, hogy bárki jöhessen hozzánk, nem kell előzetes rajzi vagy festészeti előképzettség. A program során festőművész oktató folyamatos jelenléte és segítsége biztosítja mindenki számára, hogy fejlődjön, és a lehető legteljesebb saját képpel térhessen haza.

 Szükséges viszont lelkesedés és nyitottság, az alkotás igazi alapja.  A frissesség és a kortárs művészet jegyében  egyedi utat kerestünk, vidám, sablonoktól mentes műveket alkotunk együtt. Nem másolunk, hanem látvány után alkotunk, színkeverést, vázolást és komponálást is tanulunk. Lépésről-lépésre segítjük az alkotást. A végeredmény egy, a képeken látható nyalóka-kompozíciókhoz hasonló, egyedi, kedves kép lesz. 

Gyerekeket, szülő-gyermek párosokat és gyermeklelkű felnőtteket egyaránt szeretettel várunk!  

Ár: 6000 Ft/fő, szülő-gyermek részvétel esetén a gyermek részére 4000 Ft/fő 

Vezeti: Lajkó Nóra festőművész

Jelentkezés és regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A regisztráció 5.000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a rajziskola bármelyik másik programján levásárolható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyezetetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tudjuk megtartani, a befizetett előleget visszautaljuk.