Fess cukorkát Mikulásra!
Élményfestés gyerekeknek és felnőtteknek.
2019. november 30.

 

Hétvégi workshopjainkat azért álmodtuk meg, hogy akiknek a hétköznapokon nem jut ideje a kreatív önmegvalósításra és eddig lehetősége sem volt művészetet tanulni, egy-egy hétvégi délután erejéig át tudják élni az alkotás adta felszabadító flow élményt! Célunk, hogy bárki jöhessen hozzánk, nem kell előzetes rajzi vagy festészeti előképzettség. A program során festőművész oktató folyamatos jelenléte és segítsége biztosítja mindenki számára, hogy fejlődjön, és a lehető legteljesebb saját művel térhessen haza. Szükséges viszont lelkesedés és nyitottság, az alkotás igazi alapja. A téma kiválasztása eredeti, mai, friss, a középső képen látható nyalóka kompozíció. A mikulás csomag mellé (vagy helyett) szuper ajándék.

Technikailag, a festészet királynőjét, az olajfestéket hívjuk segítségül, ezzel is segítve a minőségi alkotás élményét.  Már a kompozíció előrajzolásában is segítünk, majd egy kis színkeverési gyakorlat után lépésről-lépésre segítjük az alkotást. A végeredmény egy 30cm x 40cm-es vagy 25cm x 25cm-es  farostlemez alapú, kiállítható olajfestmény lesz.  

Időpont: 2019.11.30, szombat 15.00-18.00

Ár: 9000 Ft/fő, szülő-gyermek részvétel esetén: a gyermek részére 7000 Ft/fő 

Vezeti: Üveges Mónika festőművész

Jelentkezés és regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A regisztráció 5.000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a rajziskola bármelyik másik programján levásárolható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyezetetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tudjuk megtartani, a befizetett előleget visszautaljuk.