Karácsonyi mókus festő workshop
2019. december 8.

 

Élményfestés felnőtteknek és gyerekeknek

Hétvégi workshopjainkat azért álmodtuk meg, hogy akiknek a hétköznapokon nem jut ideje a kreatív önmegvalósításra és eddig lehetősége sem volt művészetet tanulni, egy-egy hétvégi délután erejéig át tudják élni az alkotás adta felszabadító flow élményt!
Célunk, hogy bárki jöhessen hozzánk, nem kell előzetes rajzi vagy festészeti előképzettség. A program során festőművész oktató folyamatos jelenléte és segítsége biztosítja mindenki számára, hogy fejlődjön, és a lehető legteljesebb saját művel térhessen haza. Szükséges viszont lelkesedés és nyitottság, az alkotás igazi alapja.
A téma kiválasztásában az évszakhoz és a közelgő ünnepekhez kapcsolódtunk. A mókus kedves és felnőttek-gyerekek számára egyránt szerethető téma. Karácsonyi ajándéknak akár, személyes és maradandó ajándék lehet.

Technikailag, az akrill festéket választottuk, az általunk biztosított festővásznon igazi klasszikus képpé válik.

Már a kompozíció előrajzolásában is segítünk, majd egy kis színkeverési gyakorlat után lépésről-lépésre segítjük az alkotást.

Időpont: 2018. december 8. 15.00-18.00
Ár:
9000,- Ft/Fő
Szülő-gyermek részvétel esetén: a gyermek részére: 7000 Ft/Fő

Helyszín: 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén)
–––> parkolási lehetőség: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 8.

Vezeti: Lajkó Nóra festőművész

Jelentkezés és regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A regisztráció 5.000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a rajziskola bármelyik másik programján levásárolható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyezetetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tudjuk megtartani, a befizetett előleget visszautaljuk.