Kollázs Készítés Gyerekekkel - Légy művész egy napra
2020. január 25.

 

Izgalmas programmal kezdjük az új évet!
Workshopunkat úgy álmodtuk meg, hogy azoknak a gyerekeknek, akiknek a hétköznapokon nem jut ideje a kreatív alkotásra, át tudják élni az alkotás adta felszabadító flow élményt!
Bárki jöhet hozzánk, nem kell előzetes rajzi vagy festészeti előképzettség! A program során képzőművész oktató folyamatos jelenléte és segítsége biztosítja a résztvevő gyerekek számára, hogy bátran alkosson, tanuljon, és a lehető legteljesebb saját képpel térhessen haza. Szükséges viszont lelkesedés és nyitottság, az alkotás igazi alapja!
Technikailag, a kollázst hívjuk segítségül. A kollázs olyan alkotás, amely valamilyen felületen több dolog (fénykép, újságcikk, levél, egyéb tárgyak stb.) csoportos felragasztásából áll. A nagyközönség számára Picasso alkotásai nyomán vált népszerűvé. A képekbe bele is festünk, így a végén mindenkinek komplex és nagyon egyedi hatású kép áll össze.

Mit tartalmaz a workshop ára?
– A workshopon felhasznált összes anyag költségét. (Kivéve képkeret)
- Képzőművész oktató folyamatos korrektúráját és segítségét.
- Teát és aprósüteményt.– Inspiráló hangulatú környezetet és kellemes zenét.– Hazavihető saját művet, ami egyedi dísze lehet otthonunknak, de személyes, kreatív ajándéknak is kiváló.

Workshop menete:
– Rövid ismertető a kollázs technikáról, inspiráció az alkotáshoz.
- Képek válogatása, gondolatok, kompozíció átbeszélése, vázlatok.- Ragsztás és kiegészítő festés (ami történhet akvril, olaj vagy akvarell technikával)- Igény esetén keretezés.

A workshopon használatos képeket, magazinokat mi biztosítjuk. Igyekszünk minőség újságokból és egyéb nyomtatott anyagokból kellő mennyiségű alapanyagot adni. Amennyieben valaki mégis szeretne saját képet felhaszálni az alkotáshoz, bátran hozza magával!

Ár: 6000,- Ft

Időpont: 2020.01.25., 15.00-18.00

Vezeti: Üveges Mónika képzőművész

Jelentkezés és regisztráció:
manzart.rajziskola@gmail.com
+3620 9152 595

A regisztráció 5000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a rajziskola bármelyik másik programján levásárolható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyezetetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tudjuk megtartani, a befizetett előleget visszautaljuk.