Madárka Élményfestő workshop
2020. február 1.

 

Élményfestés felnőtteknek és gyerekeknek

Hétvégi workshopjainkat azért álmodtuk meg, hogy akiknek a hétköznapokon nem jut ideje a kreatív önmegvalósításra és eddig lehetősége sem volt művészetet tanulni, egy-egy hétvégi délután erejéig át tudják élni az alkotás adta felszabadító flow élményt!
Célunk, hogy bárki jöhessen hozzánk, nem kell előzetes rajzi vagy festészeti előképzettség. A program során festőművész oktató folyamatos jelenléte és segítsége biztosítja mindenki számára, hogy fejlődjön, és a lehető legteljesebb saját művel térhessen haza. Szükséges viszont lelkesedés és nyitottság, az alkotás igazi alapja.
A képek előrajzolásával már előre könnyítjük a folyamatot, majd egy kis színkeverési gyakorlat után lépésről-lépésre segítjük az alkotást.
Technikailag, az akrill festéket választottuk, az általunk biztosított festővásznon igazi klasszikus képpé válik.

A téma az évszak hangulatához illeszkedő, látványos és kedves, a képen látható madár.

Ár: 7000,- Ft

Időpont: 2020.02.01., 15.00-18.00

Vezeti: Lajkó Nóra

Jelentkezés és regisztráció:
manzart.rajziskola@gmail.com
+3620 9152 595

A regisztráció 5000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a rajziskola bármelyik másik programján levásárolható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyezetetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tudjuk megtartani, a befizetett előleget visszautaljuk.