Táska készítő workshop - Táska design a szemetesből
2020. február 2.

 

NOVO DIÁKVÁLLALKOZÁS -ZÉRO WASTE PROJEKT
Egy fiatalokból álló diákcsoport szuper ötletet álmodott meg.
A "Vidd ki a szemetet!" - naponta, unalomig elhangzó felszólítás, beindította a fantáziájukat.
A rentgeteg kidobandó lomban meglátták a lehetőséget és kukába ürítés helyett, elkezdtek játszani velük.
A játékból működő diákvállalkozás lett, a hatalmas érdelkődésre és sikerre való tekintettel egyre változatosabb és bátrabb tárgyak, szatyrok, tokok, pénztárcák születtek.

Gyertek és alkossatok együtt a kreatív csapattal! Bármilyen koncepciót segítenek megvalósítani, legyen az színek csoportosítása, tematikus elképzelések, poénos minták.
Közös ötletelés, az alapanyagok összekomponálása, ragasztás, profi varrás és kész is a táskád, amit azonnal magaddal is vihetsz!
Büszke tulajdonosa lehetsz saját, abszolút egyedi design táskádnak, amihez még környezetünket is a legkevésbé kellett károsítani.

A workshopon használt sok-sok szemetet és az összes egyéb felhasználandó anyagot biztosítjuk, de ha van otthonról hozott kedvenc vagy felesleges hulladék, szívesen vesszük és a kérésedre beaplikáluk a táskába.

A workshop alatt a tervezés és a kivitelezés folyamatos, de elképzelhető, hogy egy kis várakozási idővel is számolni kell.

Gyermek és felnőtt érdeklődőket is szeretettel várunk!

A workshopot vezetik: 
A Politechnikum Alternatív Közgazdasági Gimnázium Diákcsapata: Farkas Dorina, Hollós Hanna, Keserű Anna, Tóta Lencsi

Időpont: 2020.02.02 10.00-13.00-ig.
(A program a jelentkezések számától függően egy kicsit elhúzodhat)

Ár:
Egy táska készítése esetén 3500 Ft, két táska esetén 7000 Ft

Jelentkezés és regisztráció:
manzart.rajziskola@gmail.com
+3620 9152 595

A regisztráció 2000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a rajziskola bármelyik másik programján levásárolható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyezetetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tudjuk megtartani, a befizetett előleget visszautaljuk.