PlüssRajz Kézműves Workshop
2020. február 15.

 

A program során a résztvevő gyerekek, saját rajzaik alapján készítenek plüss figurákat. Az elkészített alkotások a plüssgyűjtemény legegyedibb darabja, személyes ajándék de akár kulcstartó is lehet.
A saját terv megvalósulása óriási élmény, rajztudástól függetlenül garantáltan tetszetős, igazi tárgy lesz a végeredmény. A varrás, klasszikus, újra reneszánszát élő csodálatos meditatív tevékenység. Ha ráérzünk és kedvet kapunk, határtalan kreatívitás és hasznos időtöltés forrásává válhat a későbbiekben is.

A figurák különböző választható anyagokból készülhetnek, ettől még egyedibbek lesznek, a színek és minták kiválasztása is a kreatívítást és az ízlést fejleszti.

6 éves kortól ajánljuk, de 8 éves kor alatt (a tűhasználat miatt) kérjük, hogy lehetőleg a szülő maradjon velünk a workshopon.

Ár: 7000,- Ft

Időpont: 2020.02.15., 15.00-18.00

Vezeti: Kádár Emese festő- és textilművész

Jelentkezés és regisztráció:
manzart.rajziskola@gmail.com
+3620 9152 595

A regisztráció 4000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a rajziskola bármelyik másik programján levásárolható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyezetetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tudjuk megtartani, a befizetett előleget visszautaljuk.