Flamingó akvarell festés
2020. március 7.

 

Workshopunkon az akvarell festés könnyed és látványos technikájával ismerkedhetnek meg a résztvevők. Az akvarell vagy más néven vízfestés olyan technika, ami rövid idő alatt látványos eredményt mutat, a kezdők hamar önbizalmat nyernek tőle. Az alkotási folyamat rendkívül élvezetes, a színek összefolyatása, szabad keverése visszahozza a gyermekkori kreativitás önfeledt átélését. Általános tapasztalat, hogy a kezdeti segítség után a résztvevők már otthoni körülmények között is folytatják, tökéletesítik tudásukat. Az akvarellezés technikája lehetővé teszi az egyéni önkifejezést. Jelen van benne a nagyvonalú, foltszerű festészet, a véletlen varázsa, de ugyanakkor precíz, kifejező, a végletekig kidolgozott részletek is színesíthetik.
A workshopon megfestendő képet előrajzoljuk, a hangsúly a festészeti technikán lesz.
A kézzelfogható végeredmény, egy akvarell papíron megfestett saját készítésű alkotás lesz, amit a büszke tulajdonosok természetsen magukkal vihetnek.
A megfestendő téma az esemény fejlécében látható flamingóhoz hasonló kép.

Programunkon a rajzolásban és festészetben teljesen kezdő felnőtteket és gyermekeket egyaránt várjuk, 12 éves kortól.

A workshop tematikája:
- festékek, papír, eszközök bemutatása, a használatuk ismertetése
- színkeverés alapismeretek
- akvarell technikai alapok
- a kép lépésről-lépésre történő megfestése

Ár: 7000,- Ft

Időpont: 2020.03.07., 15.00-17.30

Vezeti: Üveges Mónika képzőművész

Helyszín: 
Manzart Rajziskola 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén), 
vagy a 1043 Budapest, Munkásotthon u. 8. felől.

Jelentkezés és regisztráció:
manzart.rajziskola@gmail.com
+3620 9152 595

A regisztráció 4000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a rajziskola bármelyik másik programján levásárolható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyezetetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tudjuk megtartani, a befizetett előleget visszautaljuk.