Akvarell festés táskára workshop
2020. március 14.

 

Workshopunkon az akvarell festés könnyed technikájával ismerkedhetnek meg a gyerekek. Az akvarell vagy más néven vízfestés olyan technika, ami rövid idő alatt látványos eredményt mutat, hamar szárnyakat ad. Az alkotási folyamat rendkívül élvezetes, a színek összefolyatása, szabad keverése a kreativitás önfeledt élményét nyújtja, lehetővé teszi az egyéni önkifejezést.
Mindezt játákos, a gyerekek számára kézzelfoghatóbb formába öntjük. A képek nem papírra, hanem vászontáskára készülnek, amiket a készítőjük később viselni is tud.
A workshopra teljesen kezdő és már rajzolt tanult gyerekeket egyaránt várunk. Aki szeretné megtervezheti saját figuráját, aki pedig csak festeni szeretne, a motívumot előrajzoljuk.

Az elkészült táskák vászon alapúak, otthoni vasalás után moshatóak.

A workshop tematikája:
- festékek, eszközök bemutatása, a használatuk ismertetése
- színkeverés alapismeretek
- akvarell technikai alapok
- a kép lépésről-lépésre történő megfestése

Ár: 7000,- Ft

Időpont: 2020.03.14., 15.00-17.00

Vezeti: Lajkó Nóra

Jelentkezés és regisztráció:
manzart.rajziskola@gmail.com
+3620 9152 595

A regisztráció 5000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a rajziskola bármelyik másik programján levásárolható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyezetetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tudjuk megtartani, a befizetett előleget visszautaljuk.