A kedvencem és én - élményfestő workshop
2020. október 4.

 

Hétvégi workshopjainkat azért álmodtuk meg, hogy akiknek a hétköznapokon nem jut ideje a kreatív önmegvalósításra, egy hétvégi délután erejéig át tudják élni az alkotás adta felszabadító flow élményt!

Célunk, hogy bárki jöhessen hozzánk, nem kell előzetes rajzi vagy festészeti előképzettség. A program során oktatónk folyamatos jelenléte és segítsége biztosítja mindenki számára, hogy fejlődjön, és a lehető legteljesebb saját művel térhessen haza. Szükséges viszont lelkesedés és nyitottság, az alkotás igazi alapja!

A téma a képen látható kompozícióhoz hasonló "kedvencem és én". Ha valaki úgy szertné segítünk az előrajzolásban, de pártoljuk az önálló munkát is. Az elkészült mű nagyon személyes és garantáltan egyéni lesz.

Egy kis színkeverési gyakorlat után lépésről-lépésre segítjük az alkotást. 
Technikailag, az akril festéket választottuk. Az általunk biztosított eszközökkel készült, hazavihető alkotás igazi klasszikus képpé válik otthon a falunkon.

Ár: 7000,- Ft

Időpont: 2020.10.04. 10.00 - 12.00

Helyszín:
1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén)
–––> parkolási lehetőség: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 8.

Jelentkezés és regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A regisztráció 3000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a rajziskola bármelyik másik programján levásárolható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyezetetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tudjuk megtartani, a befizetett előleget visszautaljuk.