ONLINE mókus festő workshop
2020. december 5.

 

Hétvégi workshopjainkat úgy álmodtuk meg, hogy akiknek a hétköznapokon nem jut ideje a kreatív önmegvalósításra és eddig lehetősége sem volt művészetet tanulni, egy-egy hétvégi délután erejéig át tudják élni az alkotás adta felszabadító flow élményt! A Mikulás napjára tervezett eseményünk pedig a hagyományos ajándékon túl, valódi és maradandó élményt adhat a résztvevőknek, legyen akár felnőtt vagy gyerek. Célunk, hogy bárki jöhessen hozzánk, nem kell előzetes rajzi vagy festészeti előképzettség. A program során festőművész oktató folyamatos jelenléte és segítsége biztosítja mindenki számára, hogy fejlődjön, és a lehető legteljesebb saját művet készíthesse. Szükséges viszont lelkesedés és nyitottság, az alkotás igazi alapja. 

A téma kiválasztásában az évszakhoz és a közelgő ünnepekhez kapcsolódtunk. A mókus kedves, szerethető "téli" téma, mely karácsonyra akár személyes és egyedi ajándék lehet. Technikailag, az akril festéket választottuk, mely a festővásznon igazi klasszikus képet hoz létre. Már a kompozíció előrajzolásában is segítünk, (aki kéri, a kinyomtatható kontúrt e-mailben elküldjük) majd egy kis színkeverési gyakorlat után lépésről-lépésre haladunk az alkotásban. 

A kép festéséhez szükséges eszközök tekintetében két megoldás lehetséges:
- Aki szeretné illetve van készlete otthon saját magának biztosítja.
- Aki kéri egy összeállított csomagot készítünk és igény esetén postázunk számára. Programunkon felnőtteket és gyerekeket egyaránt várunk. A technikai részletekkel kapcsolatban a regisztráció után, e-mailben fogunk információt küldeni.

Ár: 
- Workshop saját eszközökkel: 6000,- Ft
- Workshop általunk összeállított csomaggal: 9000,- Ft + postaköltség, de a csomag előtte személyesen is átvehető lesz a rajziskolában

Időpont: 2020.12.15., 15.00-17.30

Vezeti: Lajkó Nóra festőművész

Jelentkezés és regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A regisztráció 5000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a rajziskola bármelyik másik programján levásárolható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyezetetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tudjuk megtartani, a befizetett előleget visszautaljuk.