Cicanaptár festő workshop - ONLINE
2021. január 16.

 

Workshopunkon az akvarellfestés könnyed és látványos technikájával ismerkedhetnek meg a résztvevők. Az akvarell vagy más néven vízfestés olyan technika, ami rövid idő alatt látványos eredményt mutat, a kezdők hamar önbizalmat nyernek általa. Általános tapasztalat, hogy a kezdeti segítség után a résztvevők akár egy alkalom után is szárnyat kapnak, önállóan is folytatják a festést.

A workshopon megfestendő képet előrajzoltuk, a hangsúly csak a festési technikán lesz. A megfestendő téma az esemény fejlécében látható cica lesz, ami Lajkó Nóra művész oktatónk saját tervezésű naptárának egyik illusztrációja. Aki kedvet kap, a későbbiekben a naptár többi lapján lévő cicás illusztrációt is megfestheti. A kép festéséhez szükséges eszközöket szükség esetén biztosítjuk. Programunkon a rajzolásban és festészetben teljesen kezdő felnőtteket és gyerekeket egyaránt várjuk, 8 éves kortól.

A workshop tematikája:
- festékek, papír, eszközök bemutatása, a használatuk ismertetése
- színkeverés alapismeretek
- akvarell technikai alapok
- a kép lépésről-lépésre történő megfestése

A programot biztonsági okokból online formában tervezzük, de ahogy lehetőségünk adódik, élőben is meg szeretnénk tartani.

Ár:
7 000,- Ft
Az online élő workshopon saját eszközökkel

12 000 Ft + 2200 Ft postaköltség
Komplett alkotó csomag a 4 évszakos naptár 5 lapjának megfestéséhez:
- 5 db akvarell papíron előrajzolt cicaképes kontúr
- egy szemléltető-segítő videó a YouTub-on az első kép megfestéséhez
- akvarell festék készlet
- 2 db ecset)

Időpont: 2021.01.16., 10.30
A workshop körülbelül 1,5-2 órát fog tartani.

Vezeti: Lajkó Nóra festőművész

Jelentkezés és regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com
A jelentkezést követően küldjük a további technikai részleteket.

A regisztráció 5000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a rajziskola bármelyik másik programján levásárolható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyezetetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tudjuk megtartani, a befizetett előleget visszautaljuk.