EGYNAPOS FOTÓS WORKSHOP
ALAPOK, NEM CSAK FELVÉTELIZŐKNEK!
2022. november 12.

 

A fotózás a mai napig rendkívül népszerű szakma és elismert művészeti ág. Amatőrként egyre többen gyakorolják nap mint nap, ám elmélyült és tudatos kreatív eszközként kevesen ismerik. Egynapos workshopunkon betekintést adunk az érdeklődőknek a fotós szakma, és a minőségi fotózás alapvetéseibe. Eszközül a mobiltelefont hívjuk segítségül, és úgy tekintünk rá, mint egy lehetőségre, amellyel kreativitást és hatalmas szabadságot nyerhetünk. A nap folyamán a résztvevők, a fotózás számos területén alkotó fotóművész segítségével profi iránymutatást és rengeteg szakmai segítséget kapnak.

Tematika:
- fotózás alapfogalmak
- képmódosítás alapfogalmak - a felületektől a tárgyfotóig
- mitől lesz jó egy portré
- a természetes fény lehetőségei
- mozgó téma vagy bemozdult kép
- speciális effektek filterek nélkül

Workshop utáni további lehetőség:
Az oktató által adott feladatokat, a workshopon tanultak alapján a jelentkezők önállóan elkészítik, majd 4 alkalommal online konzultáción vesznek részt ahol további útmutatást és visszajelzést kapnak. Felvételi esetén februárra egy beadható fotós portfólió kerülhet így összeállításra.

Kiknek ajánljuk:
- 12 éves kortól bárkinek, aki érdeklődik a fotózás iránt
- A művészeti középiskolákba készülőknek, különösen fotó, grafika, animáció szakterületen

Ár: 16 000,- Ft
4 alkalom online konzultáció: 10 000,- Ft

Időpont:
2022.11.12., 9.00 – 15.00 – Manzart Belváros

Vezeti: Csernus Ágnes fotográfus

Jelentkezés és regisztráció:
info@manzart.hu
+3620 9152 595

A regisztráció 4000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a rajziskola bármelyik másik programján levásárolható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyezetetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tudjuk megtartani, a befizetett előleget visszautaljuk.