LÉGY MŰVÉSZ EGY NAPRA!

 

Hétvégi workshopjainkat azért álmodtuk meg, hogy akiknek a hétköznapokon nem jut ideje a kreatív önmegvalósításra és eddig lehetősége sem volt művészetet tanulni, egy-egy hétvégi délután erejéig át tudják élni az alkotás adta felszabadító flow élményt!

Célunk, hogy bárki jöhessen hozzánk, nem kell előzetes rajzi vagy festészeti előképzettség. A program során festőművész oktató folyamatos jelenléte és segítsége biztosítja mindenki számára, hogy fejlődjön, és a lehető legteljesebb saját művel térhessen haza, a megszerzett tudást, otthon is kamatoztathassa. Szükséges viszont lelkesedés és nyitottság, az alkotás igazi alapja.
A képek előrajzolásával már előre könnyítjük a folyamatot, majd egy kis színkeverési gyakorlat után lépésről-lépésre segítjük az alkotást. Technikailag, az akril festéket választottuk, az általunk biztosított festővásznon igazi klasszikus képpé válik. A téma kiválasztásával a nyári, könnyed hangulatot idézzük.

A Manzart a hétköznapokon klasszikus rajziskolaként működik, rajz és festészeti kurzusaink által mélyebb tudás sajátítható el. A művészeti kóstolóink, azaz workshopjaink kezdő lökést adhatnak ahhoz, hogy régi vágyunkat megvalósítva elmélyíthessük tudásunkat. Ha így döntünk, rajziskolánk lelkesen segít a professzionálissá válás útján is.

VEZETI: Breszkovics Bernadett oktatónk

IDŐPONT: 2024. július 13., 10.30 (a program nagyjából 3 órás)

ÁR: 14 000 Ft/ fő
Az ár tartalmazza a felhasznált teljes anyag költségét.

HELYSZÍN:
Manzart Belváros - 1077 Budapest, Csányi utca 7.
(HelloAnyu Kult Cafe bejárat)

Jelentkezés: manzart.rajziskola@gmail.com

A regisztráció 7.000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé, amit visszalépés esetén nem áll módunkban visszafizetni, de a Rajziskola egy másik programján felhasználható. A fennmaradó összeget a workshop kezdetekor kérjük szépen készpénzben kifizetni. A program minimum 6, maximum 14 fő részvételével indul. Nem megfelelő számú jelentkező esetén, a befizetett előleget visszatérítjük.