MŰVÉSZETI EGYETEMEK FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐI

 

A magyarországi és külföldi felsőfokú művészeti intézményekbe történő felvételi vizsgák, igen sokfélék. Ezért az ilyen irányú iskolákba való felkészülés sem lehet egységes.
Rajziskolánkban a megfelelő kurzusok összeállításával, a kiválasztott intézmény felvételi igényeihez igazodva, testre szabott programot tudunk összeállítani. Rajziskolánk működési struktúrájából adódóan a felvételiző diák, különböző napokon más és más vezető oktatókkal találkozhat. A több nézőpontú szemlélet, amit a merőben különböző tanáregyéniségek tudása biztosít, hátterérül szolgálhat a felvételire kialakult, széles spektrumú látásmód alapjaihoz. A rajzi és festészeti alapokon és technikákon kívül, a különféle szakmai (tervezőgrafikai, textiltervezési, építőművészeti, szobrászművészi, látványtervezési, festőművész) felkészültséget igénylő alapképzést is tudjuk biztosítani.

Segítünk a felvételi mappa összeállításában is. Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy a legnépszerűbb hazai művészeti iskolákon túl, diákjaink Európa és az Egyesült Állomok számos művészeti intézményébe felvételiztek sikeresen.  

Egy előzetes szakmai egyeztetést követően az alábbi kurzusaink kombinációjából (Kattints a képre a részletekért!) alakítjuk ki a diák személyre szabott programtervét.


Bizonyos intézmények, illetve szakokra való felkészüléshez plusz szakmai konzultációs alkalmakat iktatunk be.

Időpontja:
A felvételi előkészítőkre a jelentkezések folyamatosan várjuk. 2022-es felvételi vizsgához javasoljuk a mielőbbi jelentkezést.

Ára:
A felvételi előkészítő ára a javasolt kurzusok kombinációja alapján számítódik.

Helyszín:
Manzart Újpest - 1043 Budapest, Árpád út 53.
Manzart Belváros - 1066 Budapest, Lovag utca 9-11. 

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat