MŰVÉSZETI EGYETEMEK FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐI
2023/2024

 

A magyarországi és külföldi felsőfokú művészeti intézményekbe történő felvételi vizsgák, és intézményi elvárások igen sokfélék. Ezért az ilyen irányú iskolákba való felkészülés sem lehet egységes.

Rajziskolánkban a megfelelő kurzusok összeállításával, a kiválasztott intézmény felvételi igényeihez igazodva, testre szabott programot tudunk összeállítani. Rajziskolánk működési struktúrájából adódóan a felkészülő diák, különböző napokon más és más vezető oktatókkal találkozhat. A több nézőpontú szemlélet, amit a merőben különböző tanáregyéniségek tudása biztosít, hátterérül szolgálhat a felvételire kialakult, széles spektrumú látásmód alapjaihoz. A rajzi és festészeti alapokon és technikákon kívül, a különféle szakirányú (tervezőgrafika textil és divattervezés, építőművészet, formatervező, látványtervező, grafikus és festőművész) felkészültséget igénylő alapképzést is tudjuk biztosítani.

Segítünk a felvételi mappa összeállításában is. Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy a legnépszerűbb hazai művészeti iskolákon túl, diákjaink Európa és az Egyesült Állomok számos művészeti intézményébe felvételiztek sikeresen.

Egy előzetes személyes konzultációt követően a felvételire készülő diákjaink számára személyre szabott programot állítunk össze. A konzultáció díjmentes, időpontot a manzart.rajziskola@gmail.com-on tudunk egyztetni.

A kurzusok alatt található árak heti egy alkalom esetére értendőek. Ha a diák hetente több alkalommal jár, a második, harmadik negyedik kurzusokra értelemszerűen növekvő (10-20-30%) kedvezményt adunk.

A FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐHÖZ TARTOZÓ KURZUSAINKAT ÚJPESTEN ÉS A KLAUZÁL TÉREN IS TARTJUK!

Helyszínek:
Manzart Újpest

1043 Budapet, Árpád út 53.
Manzart Klauzál tér
Hello Manzart – 1077 Budapest, Csányi utca 7.

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat